Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

söndag 30 september 2012

Lövbiffsknyten med sallad

Den kolhydratreducerade kosten fortsätter sitt segertåg på min tallrik. Denna gång i form av lövbiffsknyten med sllad.

Lövbiffsknyte med fyllning av lufttorkad skinka, gorgonzola, dijonsenap, rödlök samt peppar. Viks ihop noga och steks ett par minuter på varje sida i het panna.

Sallad bestående av lite blandade salladsblad från de sorgliga resterna av vårt land, lite tomat, oliver, osttärningar, avocado, solrosfrö, pumpakärnor samt olivolja och balsamvinäger. Lite salt och peppar.

3 kommentarer:

  1. Skall bli kul o följa...gott verkar det vara. VI gör älg tjärlknöl, potatisgratäng (aj då kolhydrater), kantareller och ett syrah vin till.
    Imorgon är det kolhydrat neddragning.
    Men imogon är det ut på rådjurspremiären med Tyra o Vilja, tisdag får Ayla o Trym gå. Skall bli kul med unghundarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skitjakt på dej!
      Här har jag sett en del dov också nu det sista. Men det är kanske att hoppas lite för mycket....

      Tjälköl på älg går inte av för hackor! Har du testat att ha öl som bas i marinaden istället för vatten? Det blir supersmaskigt!

      Radera
    2. Jag marinerar inte, gnider in det med salt o pepper eller flingsalt med smak. Ugnen tills det är tinat o vi gillar bra mycket rött kött. Det var faktist en höjdar middag ikväll....

      Radera